Palkkahallinto

NB-tilipalvelut Oy tarjoaa luotettavaa palkkahallintoa vuosien kokemuksella.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palkkahallintopalvelua ammattitaidolla. Meiltä saat palkanlaskennan lisäksi myös mm. palkansaajien palkkalaskelmat ja -todistukset, työnantajasuoritusten valvontailmoitukset, jäsenmaksutilitykset, vuosi-ilmoitukset, Kela-hakemukset, palkkatilastot sekä muut erilaiset raportit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tarjoamme myös konsultointia palkkahallinnosta. Käytössämme on sähköinen palkkahallintojärjestelmä.

Palkanlaskenta tulee suorittaa aina ajallaan, oikean suuruisena sekä kaikkien lakien ja määräysten mukaisesti. Palkkahallinnon järjestäminen tehokkaalla tavalla vaatii ammattitaitoa, aikaa ja omistautumista. Ulkoistettu palkkahallinto on tehokas keino keskittää aikaa ja energiaa yrityksen kannalta keskeisiin liiketoimintaprosesseihin. Voit ulkoistaa palkkahallinnon meidän hoidettavaksi.

Meillä on myös palkkahallinnon tutkinto PHT. PHT tutkinto on taloushallintoliiton tilitoimistoille suunnattu palkkahallinnon tutkinto, joka perehdyttää palkkahallinnon juridiseen puoleen. Kurssilla on asiantuntevat luennoitsijat kaikilta palkkahallinnon eri osa-alueilta. Koulutuksen suorittaneilla (lähiopintopäivät ja tentti) on oikeus käyttää PHT -nimikettä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *